Barmarksläger med fokus rullskidor

9-11 oktober

Startdatum 2020-10-09

Vårt barmarskläger har fokus på rullskidor, skidgång och löpning men framförallt rullskidor där Fryksås och Grönklitt erbjuder något av de bästa Sverige har för den typen av träning. Vi använder den nya rullskidsbanan i Grönklitt på ca 5 km. Den invigdes i oktober 2019 och är en mjuk fin bana som är säker för nybörjarje men också utmanande för motionären. Vi har även möjligheten att prova på den klassiska Fryksåsbacken på ca 10 km med svagt och ibland lite mer kraftigt uppför. Vi skjutsar ner med bil och har detta som ett alternativ för dig som vill utmana lite extra. Många skidåkare har testat denna legendariska rullskidsbacke.

I programmet har vi även en föreläsning. Vi jobbar med små deltagargrupper dvs ca 20 personer.

Vi bor mycket bra på Fryksås Countryside hotell med en magisk utsikt över Orsasjön och Siljan. Fryksås hotell är ett klassiskt hotell med ett välkänt kök och mycket bra boende.

Pris 3500 kr för fredag – söndag med ankomst eftermiddag/kväll. Avslut efter lunch söndag. Ingår gör 2 frukost, 2 lunch och 2 middagar samt fyra skräddarsydda pass och en miniföreläsning. Tillägg för enkelrum och dryck.

Anmälan senast 15 september.

Klicka här för mer information (PDF)

Fyll i formuläret nedan för anmälan/frågor så återkommer vi så snart vi kan!